Tag biblioteket med på ferien | AssensBibliotekerne

Tag biblioteket med på ferien

Badestrand
Photo: Colourbox

Brug bibliotekets digitale tilbud i ferien - på stranden, i flyveren eller på bagsædet


Snart skal kufferten pakkes, og bøger fylder godt op. Brug bibliotekets digitale tilbud og slip for en tung kuffert. Fyld din tablet eller smartphone med læsestof fra biblioteket - til lands, til vands eller i luften.

 

Læs og lyt med eReolen

På eReolen har du adgang til både ebøger og netlydbøger. Du kan finde bl.a. kærlighedsromaner, biografier og krimier, og der er bøger til både børn og voksne. Lad ungerne hygge sig med læsestof på bagsædet, hvis I skal køre langt. Download ebøgerne og netlydbøgerne, mens du er online - og læs dem offline via app´en.

Gå til eRreolen

Gå til eReolen GO (for børn)

 

Læs og lyt med eReolen Global

På eReolen Global har du adgang til engelske ebøger, netlydbøger og magasiner. Du kan bl.a. hente mange af Lonely Planet-bøgerne og få inspiration til din rejse. Der er også adgang til populære udenlandske magasiner, som fx Country Living, Cosmopolitan og National Geographic. Læs om mode, biler, sport, rejser, musik, boligindretning, foto og meget andet - eller få inspiration til din rejse i alle rejsemagasinerne. Download titlerne, mens du er online - og læs dem offline via app´en.

Gå til eReolen Global

 

Læs masser af udenlandske og enkelte danske aviser via PressReader

På PressReader har du adgang til flere tusinde udenlandske aviser og tidsskrifter. Du kan også læse Børsen via PressReader. Når du logger på PressReader i udlandet, har du adgang til flere danske aviser. 

Gå til PressReader

 

Du kan naturligvis også låne helt almindelige bøger

Foretrækker du at fylde kufferten med fysiske bøger, så har AssensBibliotekerne åbent hele sommerferien. Kig forbi - og tag gerne hele familien med.

 

Biblioteket ønsker dig en rigtig god sommerferie med masser af gode læseoplevelser!



Af: lrchr

Udgivet: Tirsdag 9. juli 2024 • Opdateret: Onsdag 10. juli 2024