tilbage
Af Julia Dürr (2021)
Billedbog, der fortæller om den mad, vi spiser. Hvor kommer den fra? Og hvordan er den blevet produceret? For børn på 4-7 år
Detaljer
Type:
Billedbog
Format:
alle illustreret farver
Sprog:
dansk
Emne:
Opstilling:
66.8 (Levnedsmiddelindustri. Teknisk biokemi i alm.)
Bidrag af::
Originaltitel:
Wo kommt unser essen her?
ISBN nr.:
9788793723603
Udgave:
1. udgave, 1. oplag (2021)
Omfang:
36 sider
Forlag:
Mais & Co.
Målgruppe:
folkeskoleniveau, førskoleniveau, børnematerialer
Alder:
fra 4 år
Anmeldelse
Lektørudtalelse
2021
Torben Bråe Olesen
Det er en fin billedbog, der giver overblik over, hvordan almindelige fødevarer produceres. Bogen tager ikke ikke stilling til tilsætningsstoffer eller om økologisk produktion er bedst. Den fortæller om produktion på fabrik og produktion i mindre enheder, som fx bondegård eller bageri. Billederne er tydelige og enkle med mange detaljer, og meget forklares også i den enkle og ligefremme tekst